Skip to main content

Foarte mulți oameni se confruntă cu lipsa forței de muncă, iar în ceea ce privește angajarea bonelor, lucrurile nu sunt mai roz. Este foarte greu să mai găsești o persoană din propria țară care să își dorească să aibă grijă de copilul tău, așa cum ai face-o tu. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea tinerilor caută locuri de muncă în domeniul în care au o pregătire, iar cei mai în vârstă nu mai au răbdarea necesară de a sta o zi întreagă alături de micuții energici și plini de viață. De aceea, o bonă filipineză în România a devenit atât de căutată și de populară. 

1. Bonele filipineze – de ce să le alegi?

Bona filipineza

Despre bone se spune că trebuie să fie calme, răbdătoare, iubitoare, atente, grijulii, să aibă cunoștințe generale cât mai bune și acea conexiune specială cu cel mic. De aceea, tinerele filipineze au toate datele necesare pentru a deveni cea mai bună alegere a proaspeților părinți, care au nevoie de ajutor în creșterea copiilor. 

Părerile angajatorilor despre bonele filipineze au fost întotdeauna unele extrem de pozitive. Toți adulții le recomandă pentru faptul că sunt muncitoare, discrete, atente și devin imediat parte din familie.

În plus, avantajul major constă în faptul că nu au motive să plece de acasă, fiind mereu alături de tine atunci când ai nevoie de o mână de ajutor. Acest lucru se datorează faptului că, de cele mai multe ori, ele locuiesc alături de angajatorii lor. 

Dacă te întrebi de ce o bonă filipineză, răspunsul este cât se poate de simplu: sunt persoane deschise, foarte prietenoase, care cunosc limba engleză și nu vor refuza să învețe nici româna. În plus, majoritatea femeilor recrutate au experiență în creșterea copiilor, fie ca mame, fie ca personal în școli sau grădinițe. Mai mult decât atât, unele dintre ele își doresc să te ajute și în casă, făcând curățenie sau de mâncare. 

De asemenea, expunerea unui copil la conversații purtate într-o limbă străină îi va stimula foarte mult abilitatea de învățare și inteligența. În plus, femeile filipineze care își doresc un astfel de job sunt tinere și pline de entuziasm. Ele nu vor ezita să îi învețe pe cei mici tot ce știu mai bine, însă sunt gata să îți urmeze sfaturile și indicațiile în ceea ce privește educarea copiilor tăi. 

Te ajutăm să găsești bona potrivită pentru copii tăi. Contactează-ne.Te ajutăm să găsești bona potrivită pentru copii tăi. Contactează-ne.

Capacitatea de a reține orele de culcare, alimentația corectă, timpul de joacă sau de activități educative și respectarea principiilor unei case nu sunt lucruri pe care o bonă filipineză le va exclude, ci din contră. Își va da toată silința ca munca ei să fie una apreciată de tine. 

2. Despre bonele filipineze și procesul de recrutare

Recrutare bone filipineze

Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, vei avea nevoie de o agenție de recrutare. Aceasta are agenți care sunt orientați spre oferirea unor servicii cât mai complexe și mai sigure, atât pentru angajat, cât și pentru angajator. Compania îți va analiza nevoile personale și se va ocupa de toate etapele pentru finalizarea procesului, de la interviul candidaților, la procesarea actelor și avizului de muncă, până la aducerea acestora în țară. 

În acest timp, îți poți spune preferințele legate de salariul bonei filipineze, care sunt competențele pe care le cauți la o astfel de persoană, ce atribute ar trebui să aibă, cât timp îți dorești să stea alături de tine și de familia ta și alte detalii pe care le consideri importante. În funcție de dorințele tale, vei lua legătura cu cele mai potrivite bone care îndeplinesc criteriile alese. 

Forța de muncă din Filipine este foarte apreciată în toate industriile, iar bonele sunt cele mai căutate. Ele sunt femei muncitoare care se dedică job-ului și devin foarte repede persoane de încredere. De asemenea, copiii vor adora să își petreacă timpul alături de o companie plăcută!

Așadar, dacă ești în căutarea unei bone filipineze pe care să o aduci în România pentru a te ajuta în creșterea copiilor, nu ezita să apelezi la muncitorii asiatici, care îți vor fi alături atunci când vei avea nevoie cu sfaturi și profesionalism!

 

Sursa foto: Shutterstock.com, Pexels.com

Am recrutate bone pentru mulți părinți! Solicită ajutor.

Contactează-ne