Skip to main content

Recrutare Muncitori Nepal

Muncitorii nepalezi și emergența lor în forța de muncă din România

Muncitorii nepalezi sunt printre cei mai căutați și prezenți muncitori asiatici din România. Vei întâlni cu ușurință bone din Nepal, ospătari nepalezi, muncitori nepalezi în producție sau muncă necalificată. Iată ce am recrutat și putem recruta pentru afacerea ta:

Muncitori nepalezi pentru HoReCa

În domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea nepalezilor care lucrează deja în România au dovedit că sunt foarte serioși și respectuoși. Aceștia au deja o comunitate puternică în țara noastră și sunt apreciați pentru modul deosebit în care interacționează cu oamenii. Asigurăm recrutare personal din Nepal pentru posturile de: bucătari, ajutor bucătari, ospătari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat și necalificat pentru hoteluri.

Muncitori nepalezi pentru Agricultură

În domeniul agriculturii, vă recomandăm nepalezi. 80% din economia Nepalului se bazează pe agricultură, ceea ce este caracteristic țărilor în curs de dezvoltare. Prin urmare, resursa umană nepaleză este obișnuită cu condițiile muncii în aer liber. Hărnicia de care dau dovadă ajută fermierii să ducă la bun sfârșit activitățile agricole, indiferent dacă au suport mecanizat.

Solicită angajați nepalezi HoReCa sau Agricultura

Muncitori Nepal pentru Producție / Reciclare

În ceea ce privește Producția sau Reciclare, recomandăm de asemenea angajați nepalezi. Industria textilă, industria producătoare de încălțăminte și alte categorii de industrii producătoare reprezintă domenii în care nepalezii și-au demonstrat eficiența. Meticulozitatea și responsabilitatea de care dă dovadă forța de muncă din Nepal face ca aceasta să execute la fel de bine atât sarcini repetitive, de rutină, cât și sarcini care necesită atenție și migală.

Forță de muncă din Nepal pentru Construcții

Nepalezii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt potriviți și pentru domeniul construcțiilor. Spiritul de echipă, anduranța și meticulozitatea sunt câteva dintre calitățile care îi recomandă pentru acest sector. Muncitorii în construcții din Nepal și-au exprimat dorința să vină în România fiindcă clima și mâncarea sunt asemănătoare cu cele din Nepal, iar condițiile de lucru sunt satisfăcătoare. Putem recruta pentru Dumneavoastră muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțori, instalatori, electricieni) sau angajați din Nepal necalificați.

De ce să recrutezi personal din Nepal?

Angajații nepalezi vin pentru un contract de muncă de minim 2 ani.
Angajații nepalezi vin pentru un contract de muncă de minim 2 ani.
Angajații nepalezi vin pentru un contract de muncă de minim 2 ani.
Angajații nepalezi vin pentru un contract de muncă de minim 2 ani.
Angajații nepalezi vin pentru un contract de muncă de minim 2 ani.
Angajații nepalezi vin pentru un contract de muncă de minim 2 ani.

Recrutam muncitori nepalezi in urmatoarele domenii

Recrutare personal asiatic în construcții
Muncitori, dedicați și responsabili
Recrutare personal asiatic în HoReCa
Instruiți, zâmbitori și calificați
Recrutare personal asiatic în agricultură
Au experiență, sunt productivi și serioși
Recrutare personal asiatic în producție
Meticuloși, muncitori, determinați
Recrutare personal asiatic în curățenie
Atenți la detalii, dedicați, loiali
Recrutare personal asiatic în FMCG
Responsabili, de încredere, muncitori
Recrutare personal asiatic în SPA
Experiență relevantă, seriozitate, servicii impecabile
Recrutare personal asiatic în asistență
Empatici, grijulii, atenți la nevoile persoanei îngrijite
Recrutare personal asiatic în sectorul auto
Calificați, cu experiență, dispuși la program prelungit
Recrutare personal asiatic în reciclare
Rezistenți, loiali, responsabili
Recrutare personal asiatic pe domeniu nișat
Punctuali, serioși, determinați
Recrutare bone asiatice
Persone de încredere, plăcute, loiale
Întrebări Frecvente
Care sunt domeniile cele mai potrivite pentru lucrătorii nepalezi?

Am adus pentru afacerile din România: bone nepaleze, menajere nepaleze, ospătari, patiseri și bucătari nepalezi, muncitorii pentru construcții sau agricultură, producție sau reciclare din Nepal. Și se descurcă foarte bine.

Prin ce se evidențiază muncitorii nepalezi?

Sunt printre cei mai stabili și dedicați muncitori asiatici. Poate inițial nu au viteza de lucru pe care ne-am dori-o dar, se adaptează ușor, învață repede și răspund așteptărilor după foarte puțin timp.

Ce garanții am din partea International Work Finder?

Consulul onorific al Nepalului este Consultantul nostru pentru afaceri publice și colegul nostru. Asta ne situează într-o poziție privilegiată atât față de partenerii și autoritățile din Nepal dar și față de autoritățile din România. De aceea suntem siguri că recrutăm și aducem muncitori de calitate din Nepal. Și, dacă se întâmplă totuși vreun accident, înlocuim gratuit în primele 3 luni de ședere în România.

Cum se descurcă muncitorii nepalezi cu engleza sau româna?

Recrutăm doar nepalezi care cunosc limba engleză suficient de bine. Dar, de îndată ce ajung în țară, durează doar câteva luni până când înțeleg destul de bine toate comenzile în română și chiar vorbesc română.