Leasing Personal

Ai nevoie de un tractorist, sudor sau zidar doar pentru câteva luni? Perfect. Noi îți punem la dispoziție personal asiatic, calificat și necalificat, ce se va alătura cu succes echipei deja existente.

Ce este leasingul de personal?

Leasingul de personal este un serviciu des întâlnit în țările din Europa de Vest și prezent pe piața românească între marii angajatori din domeniile producție, retail, automotive.

Leasingul de personal este o soluție excelentă dacă ai nevoie de personal pe o perioadă limitată de timp sau atunci când dorești să beneficiezi de lucrători, dar să transferi toată responsabilitatea și riscurile asociate unui contract de muncă către compania de leasing.

De ce să apelezi la o firmă de recrutare pentru forță de muncă din Asia - Blog International Work Finder

Leasing de Personal – Avantaje

Ai costuri scăzute

Compania nu angajează personal, astfel încât nu trebuie să plătească taxe și impozite aferente unui contract de muncă. Tot ce are de plătit este contractul încheiat cu agenția de recrutare.

Nu ai bătăi de cap

Atunci când proiectul s-a încheiat, transferi toate responsabilitățile și formalitățile necesare în cazul unui contract de muncă (preaviz, concedii, șomaj, bonusuri etc.) către firma de leasing.

Câștigi timp

Fluctuația de personal este un fenomen în creștere în România, iar companiile investesc foarte mult timp și resurse pentru recrutarea angajaților. Cu soluția leasingului de personal, eviți toate aceste probleme.

Finalizezi proiectele rapid

Poți închiria personal pentru o perioadă delimitată de timp, exact cât ai nevoie pentru a-ți duce task-urile la bun sfârșit.