Skip to main content

Leasing de Personal

Ai nevoie de un tractorist, sudor sau zidar doar pentru câteva luni? Perfect. Noi îți punem la dispoziție personal asiatic, calificat și necalificat, ce se va alătura cu succes echipei deja existente.

Ce înseamnă Leasing de Personal?

Leasingul de personal este un serviciu des întâlnit în țările din Europa de Vest și prezent pe piața românească între marii angajatori din domeniile producție, retail, automotive.

Soluția de Leasing de Personal este una excelentă dacă ai nevoie de personal pe o perioadă limitată de timp sau atunci când dorești să beneficiezi de lucrători, dar să transferi toată responsabilitatea și riscurile asociate unui contract de muncă către compania de leasing.

Leasing de Personal – Avantaje

Costuri scăzute pentru Leasing de Personal

Compania nu angajează personal, astfel încât nu trebuie să plătească taxe și impozite aferente unui contract de muncă. Tot ce are de plătit este contractul încheiat cu agenția de recrutare.

Nu ai bătăi de cap

Atunci când proiectul s-a încheiat, transferi toate responsabilitățile și formalitățile necesare în cazul unui contract de muncă (preaviz, concedii, șomaj, bonusuri etc.) către firma de leasing de personal.

Câștigi timp dacă faci Leasing de Personal

Fluctuația de personal este un fenomen în creștere în România, iar companiile investesc foarte mult timp și resurse pentru recrutarea angajaților. Cu soluția leasingului de personal, eviți toate aceste probleme.

Finalizezi proiectele mai rapid

Poți închiria personal pentru o perioadă delimitată de timp, exact cât ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit.

International-Work-Finder-leasing-de-personal

Când alegem Leasingul de Personal?

  • Pentru asigurarea necesarului de angajați, peste schema de personal existentă
  • Când este dificil de prognozat evoluția producției sau volumul viitor de muncă, leasingul de personal poate asigura confort și siguranță în privința costurilor de personal
  • Când angajații permanenți nu mai pot face față cerințelor pieței (momente de vârf în activitate)
  • Pentru perioada de probă a unor angajați și/ sau înlocuirea temporară a altora (pentru perioada concediului de maternitate, medical, odihnă, studii)
  • Când firma este în curs de înființare sau nu are entitate legală în România

Leasing de personal - Clienți care au apelat la serviciile noastre

Solicita leasing de personal asiatic

Leasing de personal – Întrebări frecvente

Recrutați personal pentru un domeniu anume?

Recrutam muncitori din Asia pentru toate industriile. Oferta de leasing de personal pentru industria dumneavoastră este condiționată de muncitorii pe care îi avem disponibili la momentul respectiv sau nevoia de recrutare a unora noi.

Care sunt așteptările salariale ale unui muncitor asiatic?

Salariile muncitorilor proveniți din Asia diferă în funcție de calificare și experiență. În general așteptările lor sunt între 500 – 700 dolari/lună, sau mai mult pentru cei foarte bine pregătiți.

Am auzit că unii asiatici sunt neserioși.

Depinde de agenția care recrutează și de țara din care se recrutează. Pot fi mulți factori care influențează calitatea muncitorilor aduși în țară. Noi avem peste 4 mii de muncitori recrutați și aduși în România, în 4 ani. Am folosit cele mai bune filtre de recrutare, agenții serioase și acum propria agenție de recrutare în Asia.

De ce aș apela la leasing de personal asiatic?

Muncitorii asiatici sunt flexibili, învață repede, sunt statornici, deschiși la program prelungit și cu așteptări mai puțin pretențioase. Pe de altă parte este mult mai rapid și mai puțin complicat pentru afacerea dumneavoastră.

Cum ne vom înțelege cu muncitorii asiatici?

Muncitorii asiatici sunt vorbitori de limba engleză și învață foarte repede limba româna, mai ales daca li se oferă cursuri și li se cere să învețe. Recrutăm în general muncitorii care au minim 2 ani experiență internațională. Mulți au lucrat înainte în Arabia Saudită și au fost nevoiți să învețe și alte limbi. În cel mai nefericit caz, oferim asistență la instalarea unor aplicații mobile care permit traducerea simultană.

Dacă îmi fug?

Există întradevăr un mic procent de muncitori care fug sau schimbă angajatorul, folosind dreptul de muncă doar pentru a emigra în spațiul EU. Pentru a evita aceste situații, indiferent dacă luați muncitori asiatici în leasing sau angajare cu contract de muncă, procesul de recrutare este făcut de către un specialist al agenției colaboratoare din Asia, adresându-le câteva întrebări din care reiese ceea ce îi motivează să vina in Romania. Muncitorii îndoielnici nu pot trece neobservați. În cazul în care este necesară înlocuirea din diverse motive, agenția oferă înlocuire gratuită a muncitorului, în perioada de proba (3 luni)/garanție (6 luni). Garanția de înlocuire se activează astfel:

  • În cazul părăsirii locului de munca prin demisie sau dispariție
  • În cazul problemelor legale ale muncitorului
  • În cazul necorespunderii profesionale, atât timp cât recrutarea a fost făcută de International Work Finder.