Skip to main content

Domenii de activitate – muncitori Asia –  bona filipineză, maseuze asiatice, personal Asia producție

Oricare ar fi nevoile cu care se confruntă business-ul tău, suntem aici să te ajutăm prin recrutare personal Asia sau România.

“Caut bona… Caut sudori… Caut zidar…” De câte ori n-am auzit asta? Fie că ai nevoie de muncitori din Nepal pentru construcții, bucătari din Sri Lanka,  tractoriști din Vietnam sau de bone filipineze, apelează la International Work Finder. Iată câteva dintre domeniile pentru care recrutăm forță de muncă din Asia, dar și din România.

Recrutare
Outsourcing
Leasing

Recrutare personal Asia Construcții

Domeniul construcțiilor este foarte vast, iar forța de muncă este mereu bine-venită. Recrutăm personal asiatic în construcții din diverse țări. Fie că sunt muncitori nepalezi, sau personal calificat vietnamez, personalul asiatic în construcții reprezintă o investiție bună pentru companiile românești.

Poate îți dorești zidari asiatici sau fierar-betoniști. Sudori din Asia sau muncă necalificată. Agenția noastră recrutează ce aveți nevoie. Și pe baza probelor de lucru “live” sau înregistrate, selectați exact ce vi se potrivește. Și noi îi aducem la dumneavoastră.

Recrutează personal Asia Construcții

Recrutare personal HoReCa Asia

Foarte multe afaceri românești au apelat în ultimii ani la noi pentru: bucătar asiatic, ajutor de bucătar, barmani asiatici sau ospătari din Asia. Poate ai un restaurant care încă are nevoie de personal. Sau vrei să te extinzi către bucătăria specific asiatică. Iată câteva motive și exemple filmate (vezi clipuri video) pentru care merită să lucrezi cu International Work Finder.

Muncitorii asiatici din domeniul HoReCa sunt absolvenți ai unor școli profesionale specifice și au experiență în domeniu. Fie că ai nevoie de bucătari asiatici, barmani asiatici sau ospătari asiatici, selecția lor se face pe bază de probe de lucru, iar o cerință suplimentară este să aibă experiență anterioară și să cunoască limba engleză.

Recrutează personal HoReCa asiatic

Recrutare personal asiatic în Agricultură

Economia Nepalului se bazează într-o proporție de 80% pe agricultură. Alte țări asiatice se bazează pe creșterea animalelor. De aceea nu va fi greu să recrutăm pentru tine culegători asiatici, tractoriști asiatici sau îngrijitori de animale. Un client de-al nostru din Brașov a avut nevoie de muncitori agricoli din Asia pentru amenajarea spațiilor verzi – vezi video.

Muncitorii agricoli din Asia au o vastă experiență în domeniu, fiind sârguincioși și obișnuiți cu muncile câmpului. Astfel, culegătorii asiatici sau îngrijitorii de animale din Asia sunt o resursă potrivită pentru afacerea ta în domeniul agricol.

Recrutează personal asiatic în agricultură

Recrutare personal Asia Productie

Multe afaceri din România au ales muncitori asiatici pentru fabricile lor. Ne bucurăm să vedem că afacerile lor continuă și prosperă pentru că au recrutat cu ajutorul nostru fie croitori sau operatori CNC din India, fie operatori pe mașini unelte, fie muncitori necalificați. Vezi câteva din probele de lucru sau experiențele angajatorilor cu personal asiatic pentru producție, în clipurile alăturate.

Muncitorii asiatici pentru fabricile din România sunt potriviți pentru multe din cerințele angajatorilor: sunt harnici și vin pentru minim 2 ani. Se adaptează repede la cultură și învață limba română. Și se pretează ușor la sarcini repetitive care necesită răbdare și îndemânare.

Recrutează personal asiatic pentru producție

Recrutare personal Asia Curățenie/Menaj

Dacă ai nevoie de personal curățenie asiatic pentru domeniul hotelier sau comercial, International Work Finder vine cu soluții concrete și suport în selectarea celor mai bune persoane. Sau poate ai o afacere în domeniul menajului sau curățeniei. Apelează la muncitorii asiatici recrutați de noi.

Modeste din fire, muncitoare și atente la detalii, personalul pentru curățenie nepalez sau filipinez vor ridica standardele de curățenie în orice hotel sau clădire de birouri.

Recrutează personal asiatic pentru curățenie/menaj

Recrutare personal Asia FMCG

Personalul FMCG Asia se potrivește perfect cu cerințele exigente ale companiilor românești. Manipulanții de marfă FMCG sau alte tipuri de forță de munca din Asia FMCG se remarcă prin seriozitatea lor, competențele și dorința de muncă. De asemenea, sunt atenți la detalii și capabili pentru sarcini repetitive.

Astfel, de la manipulanți marfă și până la cei care operează utilajele în depozite, muncitorii asiatici sunt opțiunea potrivită pentru dezvoltare și stabilitate în industria FMCG.

Solicită ofertă Leasing de Personal

Recrutare personal Asia SPA

Domeniul SPA-urilor s-a dezvoltat foarte mult în țara noastră în ultimii ani. Cei care apelează la serviciile unui SPA își doresc să aibă parte de experiențe autentice și, pentru a reuși să se ridice la standardele dorite, cei care dețin astfel de servicii pot opta pentru personal asiatic, care va pune în slujba clienților expertiza dobândită în țara de origine. Apelează cu încredere pentru maseuze Asia sau personal Asia SPA.

În acest sens, vă recomandăm personal recrutat din Filipine, Vietnam sau Sri Lanka.

Solicită ofertă personal Asia SPA
Muncitori Asia - Recrutare personal in asistenta/ingrijire - International Work Finder

Recrutare personal asiatic în Asistență/Îngrijire

Spre deosebire de alte domenii, cel al asistenței sociale și îngrijirii persoanelor bolnave sau în etate și al copiilor, este unul foarte delicat. De aceea, bonele filipineze și infirmierele asiatice, în general dau dovadă de empatie, răbdare și pregătire profesională.

Agenția noastră de recrutare personal asiatic se asigură că găsește acele persoane care își fac meseria cu plăcere și determinare, înțelegând în același timp nevoile persoanei de care devin responsabile.

Recrutează personal asistență/îngrijire

Recrutare personal asiatic Sector Auto

Sunteți în căutare de personal asiatic pentru sectorul auto? Căutați șoferi asiatici sau mecanici auto din Asia? Agenția noastră de recrutare personal asiatic pune la dispoziție o listă generoasă de candidați, muncitori calificați sau necalificați din Sri Lanka, Vietnam, India, Filipine, Nepal.

Pentru că suntem atenți în selecție am intervievat și pus la probă mulți muncitori asiatici pentru sectorul auto. Deși au calificări și experiență în țările lor de origine, mulți vor să-și pună în valoare experiența în România ca mecanici auto, vopsitori, tinichigii. Vezi clip-urile alăturate.

Recruteaza personal asiatic in sectorul auto

Personal Asiatic Reciclare

Reciclarea este un domeniu care a început să prindă contur și în țara noastră și de aici vine și nevoia de a avea angajați dedicați acestui sector. Din fericire sunt mulți care doresc să vină în România ca muncitori pentru fabrici de reciclare sau ca muncitori necalificați sortare deșeuri. Vezi experiențele celor care lucrează deja în reciclare.

Muncitorii din Nepal sau Vietnam sunt o opțiune potrivită, fiind instruiți pentru sarcinile ce le sunt desemnate privind gestionarea, sortarea și reciclarea deșeurilor. De asemenea sunt harnici, dispuși la ore suplimentare dacă este necesar sau efort fizic prelungit.

Recrutează personal asiatic reciclare

Recrutare personal asiatic pe domeniu nișat

Piața muncii din România este în continuă dezvoltare și, de aceea, se resimte nevoia unei forțe de muncă dinamice și dedicate. Acest aspect este impulsionat și de exodul românilor în alte țări. O soluție la această problemă o reprezintă angajarea muncitorilor asiatici proveniți din țări precum Sri Lanka, Vietnam, Nepal, India și Filipine.

Aceștia pot fi muncitori necalificați dar dornici de a învăța meserie, dar și persoane ce au în spate o experiență relevantă și pregătire profesională în varii domenii precum: Horeca, agricultură, construcții, auto, SPA-uri, asistență, îngrijire personală și nu numai. În cazul în care compania își dorește să angajeze personal asiatic pentru orice alt domeniu, International Work Finder pune la dispoziția fiecărui client experiența dobândită până acum.

Recrutează leasing de personal
Muncitori Asia - Recrutare Personal asiatic pe domeniu nisat

Recrutare bone asiatice

De câte ori nu auzim expresia ” caut bonă “? Fie că vorbim de bone filipineze sau bone nepaleze, acestea devin soluția perfectă pentru orice familie care are nevoie de ajutor în creșterea sau îngrijirea copiilor. Avem experiențe plăcute atât în procesul de recrutare – care este foarte serios și important pentru noi – cât și în procesul de plasare a acestor bone asiatice.

Îngrijirea copiilor este un domeniu ce necesită o atenție sporită. Persoana angajată pentru a avea grijă de copii trebuie să întrunească unele calități ce o califică pentru postul de bonă. Aceasta trebuie să fie deschisă să lucreze cu cei mici, să cunoască limba engleză sau să își dorească să învețe limba română pentru o comunicare simplificată dar, mai presus de orice, trebuie să fie dedicată și răbdătoare. Vezi câteva din interviurile cu bone asiatice pe care le-am recrutat.

Recrutează bone asiatice
Muncitori Asia – Țări din care recrutăm
Recrutare personal Asia – Nepal
Stabili, cooperanți și muncitori
Recrutare personal Asia – Sri Lanka
Meticuloși, atenți la detalii, învață repede.
Recrutare personal Asia – Filipine
Serioși, loiali și responsabili
Recrutare personal Asia – India
Adaptabili, muncitori, dedicați

Întrebări Frecvente

Cum se acomodează muncitorii asiatici la cultura din România?

Noi recrutăm în general muncitori care au minim 2 ani de experiență internațională, au lucrat prin Arabia Saudita sau Emirate, sunt obișnuiți cu contextul internațional (naționalități multiple, limba, cultura, alt tip de mâncare). Mai mult, în Asia, înainte de plecare, muncitorilor li se face un training de adaptare la Romania/industria unde vor lucra și odată ajunși în România, domnul Consul al Nepalului, care este și colegul nostru, le oferă cursuri de integrare culturală muncitorilor unde sunt abordate toate situațiile care pot apărea când lucrezi cu muncitori asiatici.

Dacă nu se descurcă în ceea ce au de făcut?

Noi recrutăm doar forță de muncă din Asia care a mai lucrat în industrii conexe; informăm candidații despre activitatea pe care o vor desfășura în România, programul, și toate celelalte aspecte necesare. Îi testăm atunci când nu putem verifica informațiile lor, iar interviul și testele se pot efectua online. Scădem astfel riscurile de a recruta personal care nu se califică așteptărilor.

De ce durează 3-4 luni aducerea lor?

Procesul de aducere de muncitori asiatici este unul foarte complex, iar timpul de aducere de 3-4 luni de la selecție reiese din procedurile legale, necesare și obligatorii, însă adesea merită așteptat. Recrutarea trebuie făcută atent și corect pentru a livra cea mai buna calitate, conform fișei postului și conform cu ceea ce găsim in Asia. Pentru acest proces avem nevoie între o săptămână și o lună, în funcție de calificare și de oferta financiară a angajatorului. Apoi, întocmirea avizului de muncă durează între 1 și 2 luni la autoritățile locale, iar viza de muncă durează intre 2 săptămâni și 2 luni, în funcție de țara de proveniență a muncitorilor asiatici.

Care sunt așteptările salariale ale unui muncitor asiatic?

Salariile muncitorilor proveniți din Asia diferă în funcție de calificare și experiență. În general așteptările lor sunt între 500 – 700 dolari/lună, sau mai mult pentru cei foarte bine pregătiți.

Cum ne vom înțelege cu muncitorii asiatici?

Muncitorii asiatici sunt vorbitori de limba engleză și învață foarte repede limba româna, mai ales daca li se oferă cursuri și li se cere să învețe. Recrutăm în general muncitorii care au minim 2 ani experiență internațională. Mulți au lucrat înainte în Arabia Saudită și au fost nevoiți să învețe și alte limbi. În cel mai nefericit caz, oferim asistență la instalarea unor aplicații mobile care permit traducerea simultană.