Str. Grigore Manolescu, Nr. 7

DESPRE NOI

Despre Noi – International Work Finder

Din dragoste pentru oameni și din dorința de a ajuta companiile românești, International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani.

Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii românești care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic.

Recrutăm resurse umane din Filipine, Nepal, Sri Lanka, India, Vietnam și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: construcții, HORECA, agricultură, producție, curățenie, menaj, FMCJ, SPA, îngrijire.

Echipa International Work Finder

Paul

Marius

Melania

Dana

Livia

Andrei

Corvin

Cristina

Bianca

Cristina

Luiza

Misiunea noastră este să ajutăm companiile românești să-și atingă potențialul maxim prin identificarea resursei umane potrivite.

Viziunea noastră este să devenim firma de recrutare preferată a companiilor românești și să sprijinim resursa umană asiatică aflată în căutarea unei vieți mai bune.

Respect
Dedicare
Integritate
Simplitate
Transparență