Str. Grigore Manolescu, Nr. 7

DESPRE NOI

Despre Noi – International Work Finder

Din dragoste pentru oameni și din dorința de a ajuta companiile românești, International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani.

Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii românești care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic.

Recrutăm resurse umane din Filipine, Nepal, Sri Lanka, India, Vietnam și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: construcții, HORECA, agricultură, producție, curățenie, menaj, FMCJ, SPA, îngrijire.

Echipa International Work Finder

Paul

CEO

Melania

Managing Director

Marius

CEO

Bianca

Communication Business Partner

Cristina

Recruitment Specialist

Livia

Immigration Specialist

Luiza

Legal Adviser

Laura

Immigration Specialist

Dana

National Sales Manager

Cătălin

Business Account Manager

Gabriela

Business Account Manager

Corvin

Business Account Manager

Cristi

Business Account Manager

Daniel

Business Account Manager

Laura

Business Development Manager

Biv

Business Development Manager

Misiunea noastră este să ajutăm companiile românești să-și atingă potențialul maxim prin identificarea resursei umane potrivite.

Viziunea noastră este să devenim firma de recrutare preferată a companiilor românești și să sprijinim resursa umană asiatică aflată în căutarea unei vieți mai bune.

Respect
Dedicare
Integritate
Simplitate
Transparență