Servicii conexe de recrutare personal Asia

Pe lângă recrutarea personalului asiatic pentru varii domenii precum construcții, agricultură, HoReCa, producție, asistență și îngrijire, domeniul auto și nu numai,

Agenția International Work Finder oferă și servicii conexe precum:

Cazarea și masa muncitorilor asiatici

Transportul de la cazare la punctul de lucru

Facilitarea integrării personalului din Asia și adaptarea în țara noastră

Oferirea de cursuri de limba română

Obținerea unor atestate profesionale necesare

Consultanță legislativă privind imigrarea non UE și dreptul muncii

Relocarea muncitorilor asiatici în afara României, în UE

În procesul de recrutare sunt incluse și următoarele servicii: întocmire formalități imigrare, mediere, suport în vederea integrării, consultanță legislativă

Leasing de personal- International Work Finder

Întocmire formalități imigrare

De la recrutarea asiaticilor și până la întocmirea documentației necesare în vederea angajării cu forme legale a muncitorilor proveniți din Asia și a formalităților de imigrare, ne ocupăm noi. Suntem în permanență la curent cu legislația în vigoare și menținem relația cu instituțiile statului român dar și cele ale statului de reședință. Obținem avize de muncă, certificate pentru echivalarea studiilor, adeverințe ANOFM, permise de ședere în scop de muncă și permise de lungă ședere.

Leasing de personal- International Work Finder

Mediere

Ne asumăm rolul de mediatori între partenerii noștri și agențiile din Asia, instituțiile românești dar și cele din țara de reședință a viitorilor angajați. Suntem la curent cu tot ce este nou în domeniu, oamenii noștri urmând traininguri de specialitate în mod constant pentru a oferi cele mai bune servicii. Comunicăm eficient cu toate părțile implicate în proiect pentru a oferi soluții potrivite la orice tip de situații, indiferent de numărul de muncitori asiatici pe care dorești să îi angajezi. Cu noi este mereu simplu: ne implicăm și obținem rezultate.

Cum lucram- International Work Finder

Suport în vederea integrării

Îți punem la dispoziție servicii post-recrutare, ajutând muncitorii filipinezi, vietnamezi, indieni, srilankezi și nu numai să urmeze, la cerere, cursuri pentru învățarea limbii engleze și workshopuri interactive în care pot descoperi mai multe lucruri despre cultura românească.

Consultanță legislativă

Situațiile diferă de la companie la companie, de la om la om. Ne dorim ca întreg procesul să fie unul simplificat pentru clienți, punându-le la dispoziție servicii de consultanță legislativă privind imigrarea non UE și dreptul muncii sau relocarea muncitorilor asiatici în afara țării noastre, însă tot în spațiul UE.
Consilierii noștri sunt la curent cu ultimele noutăți din domeniu și sunt gata să te ajute.

Servicii conexe - International Work Finder

De ce să alegi International Work Finder
– agenție de recrutare personal asiatic –

Economisești timp și bani

Delegând către noi sarcinile de recrutare și post-recrutare nu numai că îți iei o greutate de pe umeri dar reduci și costurile, știind că vei obține oamenii potriviți fără bătăi de cap și rapid. Elimini aspectele birocratice deoarece ne ocupăm noi de tot ce ține de acest lucru (obținerea permiselor și a avizelor de lucru, comunicarea cu agențiile din țările de reședință).

Găsești forța de muncă asiatică de care ai nevoie

Business-ul tău nu poate bate pasul pe loc și înțelegem că timpul trebuie eficientizat la maxim. Cu oamenii potriviți îți poți continua proiectele și poți dezvolta afacerea cu succes, depășindu-ți competiția. Găsim muncitorii asiatici de care ai nevoie, noi având acces la o bază de date complexă ce ne permite să găsim cei mai potriviți oameni. Obținem referințe despre angajați, probe de lucru filmate, îi intervievăm și instruim.

Închei un parteneriat de durată

Ne bucurăm când oamenii revin cu noi solicitări pentru recrutarea muncitorilor din Asia. Înseamnă că scopul nostru a fost atins și că ne-am făcut treaba bine. Garantăm pentru înlocuirea fără costuri suplimentare a persoanelor care nu corespund cu dorințele clientului și ne aducem aportul la integrarea acestora cât mai ușoară în țara noastră.

Ai deschidere către o piață generoasă

Când vine vorba despre resurse umane, Asia este cu adevărat ofertantă, mulți oameni fiind dornici să înceapă o viață nouă în altă țară. Prin intermediul agenției noastre de recrutare, ai acces la o piață nouă, la o mulțime de oameni ce se pot alătura cu succes echipei tale, ajutându-te să îți dezvolți și mai mult afacerea.