Skip to main content

Servicii conexe de recrutare personal Asia

Pe lângă recrutarea personalului asiatic pentru varii domenii precum construcții, agricultură, HoReCa, producție, asistență și îngrijire, domeniul auto și nu numai,

Agenția International Work Finder oferă și servicii conexe precum:

Cazarea și masa muncitorilor asiatici

Transportul de la cazare la punctul de lucru

Facilitarea integrării personalului din Asia și adaptarea în țara noastră

Oferirea de cursuri de limba română

Obținerea unor atestate profesionale necesare

Consultanță legislativă privind imigrarea non UE și dreptul muncii

Relocarea muncitorilor asiatici în afara României, în UE

Solicită servicii conexe pentru muncitorii tăi. Contactează-ne acum!

În procesul de recrutare sunt incluse și următoarele servicii: întocmire formalități imigrare, mediere, suport în vederea integrării, consultanță legislativă

Întocmire formalități imigrare

De la recrutarea asiaticilor și până la întocmirea documentației necesare în vederea angajării cu forme legale a muncitorilor proveniți din Asia și a formalităților de imigrare, ne ocupăm noi. Suntem în permanență la curent cu legislația în vigoare și menținem relația cu instituțiile statului român dar și cele ale statului de reședință. Obținem avize de muncă, certificate pentru echivalarea studiilor, adeverințe ANOFM, permise de ședere în scop de muncă și permise de lungă ședere.

Agentie de recrutare International Work Finder - Mediere

Mediere

Ne asumăm rolul de mediatori între partenerii noștri și agențiile din Asia, instituțiile românești dar și cele din țara de reședință a viitorilor angajați. Suntem la curent cu tot ce este nou în domeniu, oamenii noștri urmând traininguri de specialitate în mod constant pentru a oferi cele mai bune servicii. Comunicăm eficient cu toate părțile implicate în proiect pentru a oferi soluții potrivite la orice tip de situații, indiferent de numărul de muncitori asiatici pe care dorești să îi angajezi. Cu noi este mereu simplu: ne implicăm și obținem rezultate.

Agentie de recrutare International Work Finder - Suport in vederea integrarii

Suport în vederea integrării

Îți punem la dispoziție servicii post-recrutare, ajutând muncitorii filipinezi, vietnamezi, indieni, srilankezi și nu numai să urmeze, la cerere, cursuri pentru învățarea limbii engleze și workshopuri interactive în care pot descoperi mai multe lucruri despre cultura românească.

Consultanță legislativă

Situațiile diferă de la companie la companie, de la om la om. Ne dorim ca întreg procesul să fie unul simplificat pentru clienți, punându-le la dispoziție servicii de consultanță legislativă privind imigrarea non UE și dreptul muncii sau relocarea muncitorilor asiatici în afara țării noastre, însă tot în spațiul UE.
Consilierii noștri sunt la curent cu ultimele noutăți din domeniu și sunt gata să te ajute.

Recrutare personal asiatic- International Work Finder

De ce să alegi International Work Finder
– agenție de recrutare personal asiatic –

Economisești timp și bani

Delegând către noi sarcinile de recrutare și post-recrutare nu numai că îți iei o greutate de pe umeri dar reduci și costurile, știind că vei obține oamenii potriviți fără bătăi de cap și rapid. Elimini aspectele birocratice deoarece ne ocupăm noi de tot ce ține de acest lucru (obținerea permiselor și a avizelor de lucru, comunicarea cu agențiile din țările de reședință).

Găsești forța de muncă asiatică de care ai nevoie

Business-ul tău nu poate bate pasul pe loc și înțelegem că timpul trebuie eficientizat la maxim. Cu oamenii potriviți îți poți continua proiectele și poți dezvolta afacerea cu succes, depășindu-ți competiția. Găsim muncitorii asiatici de care ai nevoie, noi având acces la o bază de date complexă ce ne permite să găsim cei mai potriviți oameni. Obținem referințe despre angajați, probe de lucru filmate, îi intervievăm și instruim.

Închei un parteneriat de durată

Ne bucurăm când oamenii revin cu noi solicitări pentru recrutarea muncitorilor din Asia. Înseamnă că scopul nostru a fost atins și că ne-am făcut treaba bine. Garantăm pentru înlocuirea fără costuri suplimentare a persoanelor care nu corespund cu dorințele clientului și ne aducem aportul la integrarea acestora cât mai ușoară în țara noastră.

Ai deschidere către o piață generoasă

Când vine vorba despre resurse umane, Asia este cu adevărat ofertantă, mulți oameni fiind dornici să înceapă o viață nouă în altă țară. Prin intermediul agenției noastre de recrutare, ai acces la o piață nouă, la o mulțime de oameni ce se pot alătura cu succes echipei tale, ajutându-te să îți dezvolți și mai mult afacerea.

Îți răspundem la întrebări

Cum se acomodează muncitorii asiatici la cultura din România?

Noi recrutăm în general muncitori care au minim 2 ani de experiență internațională, au lucrat prin Arabia Saudita, sunt obișnuiți cu contextul internațional (naționalități multiple, limba, cultura, alt tip de mâncare). Mai mult, în Asia, înainte de sosire, muncitorilor li se face un training de adaptare la Romania/industria unde vor lucra și odată ajunși în România, domnul Consul al Nepalului, care este și colegul nostru, le oferă cursuri de integrare culturală muncitorilor unde sunt abordate toate situațiile care pot apărea când lucrezi cu muncitori asiatici.

Cum ne vom înțelege cu muncitorii asiatici?

Muncitorii asiatici sunt vorbitori de limba engleză și învață foarte repede limba româna, mai ales daca li se oferă cursuri și li se cere să învețe. Recrutăm în general muncitorii care au minim 2 ani experiență internațională. Mulți au lucrat înainte în Arabia Saudită și au fost nevoiți să învețe și alte limbi. În cel mai nefericit caz, oferim asistență la instalarea unor aplicații mobile care permit traducerea simultană.

De ce durează așa de mult?

Procesul de aducere muncitori asiatici este unul foarte complex, iar timpul de aducere de 3-4 luni de la selecție reiese din procedurile legale, necesare și obligatorii, însă adesea merită așteptat. Recrutarea trebuie făcută atent și corect pentru a livra cea mai buna calitate, conform fișei postului și conform cu ceea ce găsim in Asia. Pentru acest proces avem nevoie între o săptămână și o lună, în funcție de calificare și de oferta financiară a angajatorului. Apoi, întocmirea avizului de muncă durează între 1 și 2 luni la autoritățile locale, iar viza de muncă durează intre 2 săptămâni și 2 luni, în funcție de țara de proveniență a muncitorilor asiatici.

Am deja muncitori asiatici

În cazul în care sunteți mulțumit de prestația lor, putem colabora pe viitor în situația în care se dorește suplimentare de personal. Și putem discuta și despre un discount.

Dacă nu se descurcă în ceea ce au de făcut?

Noi recrutăm doar candidații care au mai lucrat în industrii conexe, informăm candidații despre activitatea pe care o vor desfășura în România, programul, și toate celelalte aspecte necesare. Îi testăm atunci când nu putem verifica informațiile lor, iar interviul și testele se pot efectua online. Scădem astfel riscurile de a recruta personal care nu se califică așteptărilor.