Skip to main content

Termeni și Condiții – International Work Finder

Bine aţi venit la International Work Finder S.R.L.! Vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile înainte de a utiliza site-ul nostru. Continuând pe site-ul nostru sunteţi răspunzători de respectarea acestor termeni şi condiţii. Ne rezervăm dreptul de a schimba termenii şi condiţiile în viitor, în funcție de noi funcţionalităţi, opţiuni şi secţiuni ce vor fi adăugate de către noi, respectând termenii şi condiţiile. Versiunea actualizată a Termenilor şi condiţiilor poate fi vizualizată mereu la această adresă.

Dacă nu doriți să vi se aplice condițiile enunțate în secțiunea Termeni și condiții, așa cum sunt ele enunțate pe această pagină, vă rugăm să părăsiți site-ul acum.

International Work Finder S.R.L. este o agenție de recrutare personal asiatic ce vine în întâmpinarea nevoilor afacerii tale în vederea recrutării de muncitori asiatici – personal calificat și necalificat – în domenii precum construcții, agricultură, FMCG, menaj, producție , HoReCa și multe altele.

Având peste 5000 de muncitori asiatici plasați în aproape 400 de companii românești, din aproape toate industriile, agenția de recrutare personal Asia International Work Finder se ocupă de tot procesul de recrutare a personalului asiatic, însemnând: identificarea nevoilor de resurse umane a companiilor, filtrarea candidaților, selecția lor împreună cu angajatorul, întocmirea de documente necesare, până la aducerea muncitorilor la punctul de lucru, dar și consultanță nelimitată pentru tot procesul de integrare și intrare în producție.

 

Datele de identificare ale International Work Finder S.R.L.:

Adresa: Strada Florescu Dumitru nr. 17, Sector 1 12114, Bucuresti

Număr de telefon: +40 741 100 179

Reg. com: J40/21033/2017

CIF: RO38641428

IBAN : RO81BTRLRONCRT0610163701, Banca: BANCA TRANSILVANIA

 

Informaţii legale

Conţinutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preţuri, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestui site.

Termenii şi condiţiile prezentate respectă reglementările legislative în vigoare.

International Work Finder S.R.L.  îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu Legislația Muncii din România, în temeiul Codului Muncii din România. În cazul tentativei de utilizare frauduloasă a denumirii ori de serviciile noastre, fără a avea o înțelegere oficială în acest sens, International Work Finder va întreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate şi va furniza datele cerute de către autorităţi.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi folosite de către International Work Finder S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site. Datele cu caracter personal ale utilizatorilor vor fi folosite de catre International Work Finder S.R.L.  în scopul de marketing (transmiterea materialelor publicitare) numai cu acordul utilizatorilor.

Datele personale vor putea fi însă transmise autoritatilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Obligaţiile utilizatorilor International Work Finder S.R.L.:

Distribuirea sau promovarea oricărui material defaimător, abuziv sau considerat ilegal, sub toate aspectele va fi supusă sancțiunilor, conform legii. Citind şi acceptând Termenii şi condiţiile International Work Finder S.R.L., aveți obligația să folosiți un comportament decent și respectuos la adresa tuturor membrilor comunității.

Vă recomandăm să nu folosiţi un limbaj care discriminează pe bază de religie, naţionalitate, gen, preferinţe sexuale, vârstă, regiune, etnie sau dizabilitate de orice fel.

 

Responsabilitatea în faţa comunităţii a International Work Finder S.R.L.:

Protecția datelor personale a utilizatorilor https://work-finder.eu/ reprezintă o prioritate pentru noi, iar International Work Finder S.R.L. asigură cititorii de transparență și bună credință în acest proces.

International Work Finder S.R.L. încurajează utilizatorii site-ului https://work-finder.eu/ să semnaleze la adresa contact@work-finder.eu orice potențială încălcare a drepturilor de autor sau a regulilor de citare. International Work Finder S.R.L. se angajează să trateze cu celeritate toate aceste solicitări. International Work Finder S.R.L. nu poartă nicio responsabilitate juridică sau legală pentru orice inconvenient cauzat de utilizatorii care nu respectă prevederile așa cum sunt ele enunțate în prezentele Termeni și condiții. Cu toate acestea, International Work Finder S.R.L. se va asigura că orice sesizare va fi luată în considerare acolo unde se observă o încălcare a Termenilor și condițiilor. Nu răspundem de faptul că un membru nu va respecta Termenii şi condiţiile site-ului, dar ne vom asigura ca această abatere să fie remediată pentru a reflecta respectarea prezentelor Termeni și condiții. Folosirea site-ului https://work-finder.eu/ este gratuită, iar acest lucru influenţează şi răsunderile noastre cu privire la anumite circumstanțe.

International Work Finder S.R.L. nu se face răspunzător pentru orice pierdere, financiară sau de altă natură, survenită în urma influenţei unor materiale publicate pe site-ul nostru sau din cauza unor opinii citite pe site-ul nostru. International Work Finder S.R.L. va face toate demersurile ca în cadrul articolelor scrise pe site nu se vor strecura erori, iar dacă acestea vor exista, ne vom asigura ca acestea nu au fost intenţionate și vor fi remediate în timp util.

 

Drepturi de autor, marcă şi proprietate intelectuală International Work Finder S.R.L.:

Dreptul de autor pentru unele informaţii de pe site este deţinut de International Work Finder S.R.L.. Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită, obținută în scris, a International Work Finder S.R.L. Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, fotografii, grafică, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Conţinutul partenerilor noştri este supus aceloraşi reglementări.

International Work Finder S.R.L.  poate furniza în materiale legături (link-uri) către alte site-uri de internet. Ne vom preocupa de autenticitatea informaţiilor publicate, dar nu răspundem şi nu suntem pasibili de despăgubiri pentru anumite informaţii publicate pe un alt site web sau pentru declaraţiile unor terţi, citate conform regulilor.

 

Newsletter International Work Finder S.R.L.

Dacă doriți să vă abonați la newsletter-ul International Work Finder S.R.L. vă solicităm nume, prenume și adresa de e-mail. Pe adresă de e-mail comunicată veți primi un link de confirmare și doar după accesarea acelui link veți fi considerat abonat. Calitatea de abonat și, implicit, prelucrarea datelor furnizate  în scopul trimiterii de newsletter-e încetează prin retragerea acordului utilizatorului ca urmare a dezabonării, adresa de e-mail fiind ștearsă din baza de date.

Prin furnizarea datelor cu caracter personal (nume de utilizator, adresă de e-mail) către https://work-finder.eu/ , vă dați acordul ca acestea să fie împărtășite de https://work-finder.eu/ cu terți – sub condiția ca aceștia să fie furnizori de orice fel al serviciului de newsletter la care vă abonați. Fiecare newsletter trimis abonaților conține un link de dezabonare, acesta fiind o cale automată de a nu mai primi newsletter-e de la noi. Fiecare cerere de dezabonare se procesează imediat.