str. Islaz 37, Sector 1, București

Recrutare Specialiști IT din Republica Moldova

Avantaje recrutare specialiști IT din Republica Moldova:

  1. Tinerii din Republica Moldova sunt foarte bine pregătiți în acest domeniu
  2. Cunosc multe limbi străini și au excelente abilități de comunicare
  3. Au experiență în cadrul companiilor multinaționale prezente pe piața locală

RECRUTARE SPECIALIȘTI IT

Fiindcă ne plac provocările, indiferent de specificul sau nivelul de complexitate al proiectului, găsim soluțiile potrivite pentru tine. Fie că ai nevoie de front-end developer, data engineer sau operatori call center, echipa noastră de recrutare va găsi persoana potrivită pentru compania ta..

Contacteaza-ne

Programatori din Republica Moldova

Evaluăm, atragem și recrutăm cei mai buni programatori prin intermediul testelor tehnice și a competițiilor de coding pe care le propunem candidaților noștri. Dacă reprezinți o companie în căutare de oameni talentați, International Work Finder va găsi, pentru tine, resursele de care ai nevoie!

Operatori Call Center

Există întotdeauna locuri vacante în acest domeniu care necesită atenție distributivă, focus pe client-service, precum și abilități deosebite de comunicare. Tinerii din Republica Moldova au avantajul de a cunoaște multe limbi străine, precum și dorința de a găsi oportunități de dezvoltare. Cu experiență dovedită în țara natală, specialiștii call center din Republica Moldova vor deveni profesioniști valoroși pentru compania ta.

programatori-republica-moldova

Vreau specialisti IT
din Republica Moldova

Suna