str. Islaz 37, Sector 1, București

Recrutare Personal Republica Moldova

Recrutare Personal Republica Moldova

International Work Finder pune la dispoziție specialiști IT din Republica Moldova. Fiindcă ne plac provocările, indiferent de specificul sau nivelul de complexitate al proiectului, găsim soluțiile potrivite pentru tine. Fie că ai nevoie de front-end developer, data engineer sau operatori call center, echipa noastră de recrutare va găsi candidații potriviți pentru compania ta.

Avantaje

Tinerii din Republica Moldova sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de a face față provocărilor din domeniul IT. Cu o mare capacitate de a lucra sub presiune, dar în același timp de a livra servicii de calitate, specialiștii din această zonă sunt determinați să se dezvolte și să contribuie la sucesul echipelor din care fac parte. Cu o experiență bogată în cadrul companiilor multinaționale prezente în Republica Moldova, acești tineri pot reprezenta candidați de valoare pentru diferite poziții vacante.

Cu o atitudine pozitivă, proactivi și cunoscători de limbi străine, specialiștii IT din Republica Moldova pot acoperi deficitul de forță de muncă cu care companiile din România se confruntă în acest moment. Deși resursele umane din România sunt pregătite și fac performanță, în acest moment, domeniul IT are încă multe joburi de oferit.

De ce să recrutezi specialiști IT din Republica Moldova?

  1. Tinerii din Republica Moldova sunt foarte bine pregătiți în acest domeniu 
  2. Cunosc multe limbi străini și au excelente abilități de comunicare
  3. Au experiență în cadrul companiilor multinaționale prezente pe piața locală
Suna