Str. Grigore Manolescu, Nr. 7

Recrutare personal Asia – SERVICII

barbat care citeste cu curriculum vitate
Recrutare resurse umane Asia

Oferim servicii complete de recrutare resurse umane Asia B2B printr-o planificare atentă și personalizată. Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: agricultură, asistență/îngrijire, construcții, curățenie/menaj, FMCG, HORECA, IT, producție, reciclare, sectorul auto, spa.

Profesioniștii noștri creează profilul candidatului, iar selecția are loc ținând cont de principala noastră deviză: omul potrivit la locul potrivit. Fiind o agenție de recrutare personal asiatic pentru companii, garantăm calitatea procesului de recrutare, convinși fiind că selecția are la bază cele mai bune candidaturi. Întregul proces are la bază interacțiunea directă, în țara de proveniență a potențialilor angajați. Angajații asiatici sunt aleși direct de specialiștii noștri, în urma unui interviu, a unui test de limbă engleză și a unor probe practice.

barbat care stampileaza un contract
Întocmire formalități imigrare

Ne ocupăm de tot ceea ce implică formalități imigrare personal Asia. Comunicăm cu instituțiile statului român, precum și cu ale statului de reședință aparținând viitorului angajat pentru a obține documentele necesare imigrării:

  • Aviz de muncă;
  • Certificat echivalare studii;
  • Adeverință ANOFM;
  • Permis de ședere în scop de muncă;
  • Permis de lungă ședere.

conferinta sau seminar de resurse umane
Suport în vederea integrării

Echipa International Work Finder pune accent pe nevoia de integrare a muncitorilor din Asia, știind că de adaptarea lor rapidă poate depinde atingerea potențialului maxim la noul loc de muncă. Făcând o prioritate din împărtășirea culturii și spiritului țării noastre, ducem mai departe tradiția românească.

În acest scop, organizăm workshop-uri de cultură românească, susținute de profesori universitari, în colaborare cu organizații non-profit. Acest aspect ne diferențiază și ne ajută să oferim un sprijin pentru forța de muncă din Asia.

Mediere

Contactează-ne chiar acum pentru a afla toate detaliile angajării de personal asiatic.


Vreau să angajez personal asiatic!

Cei mai buni specialiști în recrutare personal Asia

Copyright © work-finder.eu 2019.
Muncitori asiatici - Recrutare forță de muncă Asia - Recrutare personal Asia
Powered by: xTreamDesign