Skip to main content

“Cu cât muncesc mai mult, cu atât am mai mult noroc.”

Citatul lui Thomas Jefferson, părintele Declarației de Independență a Statelor Unite ale Americii și Președinte în perioada 1801-1809, pare să reprezinte fundația pe care asiaticii și-au clădit existența. Dornici să se afirme și să-și schimbe viitorul, personalul vietnamez este pregătit să pătrundă piața muncii din România, aflată într-o uriașă nevoie de personal.

Vietnamezii chiar muncesc

Vietnamezii au dezvoltat față de muncă un adevărat cult, iar acest lucru este recunoscut la nivel internațional. În cadrul procesului de recrutare, majoritatea muncitorilor vietnamezi ne-au depășit așteptările, reușind să scoată un timp record în timpul probelor practice. Nu numai că viteza cu care au finalizat probele a fost uimitoare, ci și calitatea lucrărilor ne-a impresionat.

Faceți cunoștință cu sudori vietnamezi

În filmulețul de mai jos, veți face cunoștință cu câțiva sudori vietnamezi, aflați în atelierele lor de lucru. Știind că doar prin efort vor reuși să asigure hrană familiilor lor, vietnamezii au o imensă rezistență la locul de muncă. Fiindcă există o luptă continuă pentru a găsi un loc de muncă, vietnamezii văd în muncă șansa vieții lor de a avea un impact. Recunoscători pentru ceea ce primesc și conștienți de statutul lor, muncitorii vietnamezi ne-au mărturisit că tocmai această recunoștință îi ajută în fiecare zi.

Recrutarea de personal asiatic a devenit nu numai o tendință, ci chiar o necesitate pe piața muncii din Europa și chiar din România. Țara noastră are un deficit de peste 1 milion de locuri de muncă din cauza faptului că milioane de români au plecat să muncească în afara granițelor țării, cifră la care se adaugă cei peste 200.000 de asistați social.

Dacă aveți întrebări în legătură cu întregul proces de recrutare și selecție sau sunteți interesați în recrutarea muncitorilor asiatici, vă rugăm să consultați secțiunea noastră cu întrebări și răspunsuri.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@work-finder.eu sau la numărul de telefon 0741 100 179.

***

Despre International Work Finder

International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii românești care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic. Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente.

Cauți muncitori asiatici? Apelează cu încredere la serviciile International Work Finder!

Contactează-ne