Str. Grigore Manolescu, Nr. 7

Asistenta / Ingrijire la domiciliu

femeie asiatica ce ingrijeste un batran imobilizat

Avantaje recrutare personal asiatic asistență sau îngrijire:

De ce recrutare personal asiatic asistență sau îngrijire?

  1. Asiaticii vin să muncească pentru minimum 2 ani, oferindu-vă stabilitate
  2. Disponibilitate pentru muncă prelungită
  3. Trăsături definitorii: loiali, dedicați, respectuoși, responsabili și zâmbitori

RECRUTARE FORTA DE MUNCA ASIA ASISTENȚĂ / ÎNGRIJIRE

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din acest domeniu este reprezentat de experiența din țara de origine. Selectăm doar personal astiatic pregătit în centre de pregătire profesională, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri.

Contacteaza-ne

Infirmiere din Asia

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane pentru acest domeniu este reprezentat de pregătirea profesională și experiența din țara de origine. Recrutăm doar infirmiere pregătite să facă față cerințelor din mediul medical românesc. Personalul din Asia este rezistent la stres, dispus la efort fizic prelungit, cu o capacitate mare de concentrare și deschidere față de oameni. Căldura și empatia asiaticelor va fi cu siguranță de mare folos în România.

Îngrijitori la domiciliu

Selectăm doar personal astiatic pregătit în centre de pregătire profesională, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri. Personalul din Asia va asigura îngrijire corporală, alimentație, hidratare, supraveghere și igienă pentru persoana îngrijijtă. Pentru că persoanele cu probleme de sănătate au nevoie de o atenție specială, ne asigurăm întotdeauna că selectăm cei mai buni candidați. Asiaticele sunt atente, loiale și responsabile, ceea ce le recomandă pentru acest domeniu.

Bone

Bonele din Asia sunt deja prezente în România de mai mulți ani. Experiența lor și calitățile în acest domeniu le recomandă ca fiind cele mai potrivite. Atente la detalii, calde și empatice, bonele din Asia vorbesc limba engleză și au pregătire profesională în țara de origine. Aveți posibilitatea să vă bucurați de bone de încredere, care vor asigura confort fizic și psihic copiilor Dumneavoastră. Fiind un domeniu delicat, suntem extrem de atenți în procesul de recrutare pentru a ne asigura că vă prezentăm cele mai bune candidate.