Cum recrutăm

Suntem alături de clienții noștri din primul moment, asistându-i pe întreg parcursul procesului de recrutare a forței de muncă din Asia. Dorim să oferim un sistem de recrutare al muncitorilor din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, Filipine, Indonezia, Egipt și India mult simplificat, rațional și eficient.

Noi recrutăm, iar tu te bucuri de angajați loiali și stabili.

Identificăm care sunt nevoile tale și oferim soluții personalizate

Descoperim care sunt provocările companiei din punct de vedere al personalului, identificăm soluțiile și ți le prezentăm. Astfel, timpul este diminuat dacă știm de la început care sunt dorințele și așteptările tale.

Îți alegem personal calificat și îl testăm

Căutăm personalul care ți se potrivește cel mai bine, fie că este vorba despre bone filipineze, muncitori nepalezi, bucătari din Sri Lanka, zidari vietnamezi etc. Verificăm profilele candidaților, de la CV, pregătirea profesională, experiența dobândită și oferim probe de lucru video.

Ne ocupăm de aspectele ce țin de documente și logistică

Îți punem la dispoziție un consilier dedicat pentru fiecare proiect. Astfel, acesta se va implica 100% în procesul de căutare, verificare a personalului asiatic, întocmirea actelor necesare și de recrutarea propriu-zisă.

Angajații încep să lucreze pentru tine

În cel mai scurt timp, te vei putea bucura de angajați noi iar afacerea își poate urma cursul normal. Ai câștigat forță de muncă proaspătă, loială dar și timp pentru dezvoltarea afacerii tale.

Oferim suport clienților pentru orice problemă, chiar și post-angajare.

Ai tot suportul nostru, atât pentru adaptarea muncitorilor din Asia la noua cultură prin workshop-uri diverse și cursuri de limbă engleză sau română, cât și în cazurile în care există anumite neînțelegeri între angajator și angajat, asumându-ne rolul de mediator.

Cum angajezi cu International Work Finder

Dacă ai nevoie de personal asiatic pentru a-ți acoperi posturile vacante, noi te putem ajuta să găsești oamenii potriviți care să contribuie, într-un mod activ, la dezvoltarea afacerii tale. Pentru mulți, procesul de angajare poate fi destul de anevoios dar nu și pentru tine. Te ajutăm să angajezi personal asiatic calificat și necalificat precum bone filipineze, bucătari Sri Lanka sau zidari vietnamezi în doar câțiva pași simpli:

  • Realizăm împreună profilul angajatului dorit;
  • Selectăm CV-urile ce corespund cerințelor clientului si punem la dispozitie probe de lucru practice în cazul candidaților calificați;
  • Obținem Avizul de muncă în România;
  • Obținem viza de lungă ședere în scop de muncă;
  • Ne ocupăm de sosirea angajatului;
  • Obținem permisul de ședere temporară în România;
  • Oferim suport în vederea integrării în cultura românească prin workshop-uri specifice.
Cum recrutam - International Work Finder

Îți răspundem la întrebări

1. Cât durează întregul proces?

Pentru angajarea personalului asiatic, formalitățile pot dura între 3 și 4 luni, fiind un proces amplu și extrem de riguros. De aceea, cel mai bine este ca afacerile să apeleze la o agenție de recrutare specializată precum IWF pentru a înlesni tot acest proces, ce implică, pe lângă recrutare, și partea de întocmire a dosarelor necesare angajării, care să se supună atât legislației din țara noastră cât și din țara de origine.

2. Trebuie să recrutez un anumit număr de angajați?

Nu există un număr minim de angajați. Dacă ai nevoie de un singur muncitor asiatic, indiferent de domeniu, poți apela cu încredere la serviciile agenției noastre.

3. Cum știu că oamenii aleși sunt potriviți?

După ce ne asigurăm că am înțeles nevoile companiei, demarăm procesul de recrutare muncitori Asia. Realizăm o primă selecție, verificăm istoricul candidaților, atât cel profesional cât și personal, experiența etc. Aceștia sunt supuși unor probe filmate pe care le poți urmări sau poți testa candidații direct în interviuri video online. În cazul în care se dorește, ne deplasăm și în țara de unde recrutăm candidații.

4. Cum procedez dacă întâmpin anumite probleme cu un candidat?

Colaborarea noastră continuă și după angajare, astfel încât ne asigurăm că personalul străin s-a adaptat noilor condiții și noii culturi și că ambele părți sunt mulțumite de colaborare. Ne asumăm rolul de mediatori dacă intervin disensiuni și rezolvăm problema promt. Dacă situația o impune, putem schimba candidatul fără niciun cost suplimentar din partea clientului.

5. Cine se ocupă de cazarea și transportul noilor angajați?

La cerere, ne putem ocupa și de aceste aspecte ce țin de partea logistică. Scopul nostru este să ușurăm sarcinile clienților noștri, oferindu-le și o serie de servicii conexe pe lângă cele de recrutare a personalului asiatic.

Transportul lucrătorilor din Asia în România este facilitat de echipa noastră, iar cazarea în România, pe perioada în care cetățeanul străin lucrează în cadrul companiei respective, este asigurată de către angajator.