str. Islaz 37, Sector 1, București

#stămacasă – provocările muncii de acasă pentru echipa International Work Finder

Recrutare forta de munca Asia

Comments: Niciun comentariu.

Managementul International Work Finder a înțeles de la început importanța respectării recomandărilor din partea autorităților și, de trei săptămâni, o bună parte din echipă lucrează de acasă. Cultura noastră organizațională se bazează foarte mult pe interacțiunea grupului, iar fericirea angajaților a reprezentat întotdeauna una dintre prioritățile noastre. Tocmai de aceea am avut rezultate extraordinare și am reușit în scurt timp să devenim lideri în piața recrutării personalului asiatic.

În momentul în care am luat decizia să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă, ne-a fost foarte greu să punem pauză venitului la birou. Virusul COVID-19 ne-a dat peste cap nu doar planuri de business, ci ne-a pus în fața unei realități dure: îndepărtarea socială de colegii cu care împărtășim multe.

Pentru a ne menține optimismul, am făcut un mic tur virtual la domiciliu. Colegele noastre ne-au primit cu drag în spațiul lor de lucru și ne-au povestit cum reușesc să lucreze în noile condiții.

Cristina, Recruitment Manager: Pentru mine, cel mai important este să țin legătura strânsă cu echipa. Cum fac asta? Vorbesc foarte mult la telefon, folosesc aplicațiile de mesagerie, am creat un grup de discuții și, bineînțeles, organizăm conferințe video. Este esențial ca în această perioadă să rămânem conectați, chiar mai mult decât înainte. Pentru igiena mea mentală, îmi organizez spațiul de lucru astfel încât să am în jurul meu obiecte frumoase, care să mă inspire. Dincolo de asta, îmi imaginez că sunt la birou și mă îmbrac corespunzător. Nu aș putea niciodată performa în pijamale (râde).

#stămacasă

Daniela, HR Specialist: Îmi lipsesc foarte mult colegele mele alături de care munceam pentru un scop comun. Totuși, în acest nou context, sunt suficient de matură să mă mobilizez și să fiu responsabilă pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice. Gata cu vorbăria, a sosit vremea să ne facem datoria și să mergem înainte! Sunt o mulțime de oameni care au rămas fără un loc de muncă, iar eu sunt recunoscătoare că îmi pot desfășura activitatea de acasă, pot primi același salariu și este absolut normal să mă îmbărbătez și să depășesc anumite nevoi care țin de socializare și apartenență la grup. Pentru a fi cea mai bună variantă a mea, am un mic secret pe care îl voi împărtăși cu voi: în fiecare dimineață îmi setez mintea astfel încât să rezist pentru întreaga zi. Nu mă gândesc la viitor, ci trăiesc fiecare zi așa cum vine.

#stămacasă

Claudia, Telesales Account Manager: Mi-am amenajat un spațiu acasă unde pot avea concentrarea necesară pentru a-mi îndeplini sarcinile de lucru. Dificultatea intervine atunci când copilașul meu gingaș intră în cameră în timp ce eu vorbesc la telefon cu un client. În primele zile mă simțeam ciudat, însă am depășit destul de repede acest aspect și reușesc să performez chiar mai bine decât la birou. Evident că îmi lipsește echipa mea, întâlnirile noastre de lucru, ideile efervescente ale fiecărui membru, însă accept situația și știu că vor veni zile mai bune. Stăm acasă fiindcă ne pasă!

#stămacasă

Loredana, Business Account Manager: Lucrez pe teren de mai bine de 10 ani. Vă dați seama cât de interesant este acum pentru mine să stau la biroul de acasă și să fac lucrurile să se întâmple. Privesc asta ca pe o provocare și, în același timp, mă bucur de faptul că sunt sănătoasă, atât eu, cât și cei dragi. A sosit momentul să sacrificăm rutina, obiceiurile, pilotul automat și să ne adaptăm noilor condiții. Ce va fi? Sunt optimistă și știu că la final vom ieși mai puternici din această încercare.

#stămacasă

În vremuri extraordinare, avem nevoie de oameni extraordinari care să ducă mai departe activitatea business-ului și să se adapteze schimbării. Suntem norocoși să avem alături de noi oameni dedicați și responsabili, alături de care vom reuși să depășim criza actuală. Stați și voi acasă, respectați regulile și păstrați-vă optimismul! #vafibine

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@work-finder.eu sau la numărul de telefon 0741 100 179

***

Despre International Work Finder

International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic. Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente.

Sidebar:
Suna