str. Islaz 37, Sector 1, București

Și în 2019, International Work Finder a adus oamenii potriviți, la locurile potrivite

Recrutare forta de munca Asia

Comments: Niciun comentariu.

Potrivit statisticilor recente, emigrarea masivă a continuat să afecteze piața națională a muncii și anul acesta. Numărul românilor care aleg să părăsească țara, fiind în căutarea unor satisfacții salariale mai mari decât cele de la noi, este de ordinul sutelor, în fiecare zi. Dacă pentru emigranți, plecarea în străinătate reprezintă o oportunitate prin care le pot oferi familiilor rămase acasă un trai mai bun, pentru angajatori, aceasta reprezintă una dintre principalele provocări cu care se confruntă. Lipsa resursei umane are un cuvânt important de spus asupra companiilor din România, în situațiile cele mai grave acest cuvânt fiind unul decisiv, ducând, în cele din urmă, la declinul afacerii.

Din nefericire, deficitul de personal este o problemă generală, întâlnită în majoritatea sectoarelor de activitate, printre care amintim agricultura, construcțiile, producția. De asemenea, atunci când vorbim despre industria HoReCa, nu putem să nu facem referire la numărul insuficient de muncitori calificați pentru posturile pe care le ocupă – de la bucătar și ajutor de bucătar, până la ospătar. De altfel, lipsa resursei umane a devenit una dintre cauzele din care multe restaurante nu rezistă decât puțin timp pe piața locală, iar visul antreprenorilor de a atinge culmile succesului într-o industrie pe cât de atractivă, pe atât de riscantă, pare să se năruie. Și, cu toate acestea …

Companiile din industria HoReCa au toate șansele să reușească

Antreprenorii care au continuat să creadă, chiar și în contextul emigrării masive, în succesul afacerilor lor, au văzut potențialul forței de muncă din forța de muncă venită din străinătate. Într-adevăr, emigrarea continuă să fie o realitate tristă a zilelor noastre, însă un fenomen de amploare este și imigrarea muncitorilor care aleg să vină în România datorită salariului mai bun, de multe ori dublu sau chiar triplu față de cel din țările natale, care li se oferă.

Astfel, angajarea imigranților reprezintă o adevărată oportunitate pentru firmele din industria HoReCa, o oportunitate pe care din ce în ce mai mulți antreprenori români au valorificat-o în 2019. Aceștia au înțeles că succesul oricărui business depinde de angajarea oamenilor potriviți, bine pregătiți, responsabili, care să respecte munca și lucrul bine făcut la justa lor valoare. Cum asiaticii întrunesc toate aceste calități, ei au intrat foarte repede în atenția angajatorilor români și, la scurt timp, și în multe dintre companiile cu prestigiu din industria HoReCa.

Clienții din industria HoReCa, în cel mai mare număr în portofoliul nostru din 2019

Prin toate acțiunile întreprinse, noi, echipa International Work Finder, am demonstrat, și în acest an, că omul potrivit, la locul potrivit este mult mai mult decât o simplă deviză: este misiunea noastră fundamentală, obiectivul pe care l-am atins în fiecare campanie de recrutare în țările asiatice, precum Nepal, Vietnam, India; în fiecare colaborare cu agențiile din străinătate și cu toți clienții noștri.

La finalul acestui an, ne bucurăm să avem în portofoliu clienți din cele mai variate și importante industrii la nivel național. Ne bucurăm că am reușit, de fiecare dată, să ajutăm la formarea echipelor competente de angajați, de care aveau nevoie firmele din România.

Ne bucurăm, de asemenea, și că le-am putut fi alături unora dintre cei mai importanți angajatori din industria HoReCa, în rândul cărora se află nume precum Chopstix, Tip Top, Hug The Mug, Hotel Peștera, Noodle Pack, Uncle John, Il Calcio. Ghidați de valori precum respectul pentru oameni și dedicarea față de cei care au avut încredere să apeleze la serviciile noastre, am reușit  să aducem angajații potriviți fiecărui business, asigurându-ne, totodată, că asiaticii se acomodează în cel mai scurt timp cu modelul cultural român.

Așadar, dorim, pe această cale, să le mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o în tot acest timp – încredere care ne onorează și care ne motivează să ne aflăm în continuare în topul agențiilor de recrutare de personal străin din țară. În același timp, în anul 2020, ne dorim să susținem și alți antreprenori care știu că unul dintre factorii esențiali ai succesului afacerii lor este aducerea omului potrivit, la locul potrivit

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@work-finder.eu sau la numărul de telefon 0741 100 179

***

Despre International Work Finder

International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic. Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente.

 

Sidebar:
Suna