str. Islaz 37, Sector 1, București

India, Sri Lanka, Nepal și Vietnam – țări cu risc minim în ceea ce privește infectarea cu coronavirus

Recrutare forta de munca Asia

Comments: Niciun comentariu.

COMUNICAT DE PRESĂ

India, Sri Lanka, Nepal și Vietnam – țări cu risc minim în ceea ce privește infectarea cu coronavirus (COVID-19)

Având în vedere informările din ultima perioadă în ceea ce privește infectarea cu coronavirus (COVID-19), facem următoarele precizări:

International Work Finder recrutează forță de muncă asiatică din India, Sri Lanka, Nepal și Vietnam, zone cu risc minim în ceea ce privește infectarea cu coronavirus (CODIV-19). Conform datelor existente, vă punem la dispoziție numărul total al îmbolnăvirilor: Nepal – 1, India – 47, Vietnam – 31, Sri Lanka – 0.

Conform Societății Române de Microbiologie, răspândirea virusului scade semnificativ în condițiile unor temperaturi ridicate. În acest sens, temperaturile de peste 20 de grade înregistrate în ultima perioadă în aceste țări (New Delhi – 24 grade, Colombo 34 grade, Katmandu 17 grade, Hanoi 26 grade) reprezintă unul dintre motivele pentru care există extrem de puține cazuri în India, Sri Lanka, Nepal și Vietnam. De asemenea, măsurile de control și prevenție a infecției au fost suplimentate la punctele de frontieră aeriene atât la plecarea lor din Asia, cât și pe Aeroportul Otopeni.

Redăm câteva cifre reale:

– În 97% dintre cazuri boala se manifestă ca o răceală: curge nasul, dureri în gât și puțină tuse

– Restul de 3% fac forme grave, pneumonii cu complicații, dar e vorba de grupele de vârste 60-70-80 de ani, cel mai mare risc avându-l cei care suferă de diabet sau boli de inimă

– Rata mortalității în infecția cu coronavirus este de 3%

Este foarte important ca cetățenii să respecte întocmai recomandările autorităților, indiferent dacă vorbim de cetățenii care locuiesc în țară sau în străinătate. Recomandăm prevenția, care este foarte importantă și reprezintă un act de responsabilitate față de semenii noștri:

⚠️Cei care sunt în carantină nu sunt bolnavi. Ei sunt doar suspecți. Haideți sa îmbunătățim igiena în aceasta perioada și vom trece cu bine și de acest pericol!

⚠️Spălați-vă mâinile frecvent cu apă și săpun sau curățați-le cu un dezinfectant.

⚠️Coronavirusul se transmite prin contactul la nivelul suprafețelor, prin picăturile de tuse și salivă ajunse pe față, gură, nas, ochi. Așadar, acoperiți-vă gura și nasul când tușiți sau strănutați.

⚠️Simptomele sunt febra, tuse (de obicei seacă) și dificultate în respirație care apare după o săptămână de boală. Adresați-vă medicului dacă aveți una dintre aceste simptome.

Indicații complete din partea Ministerului Sănătății puteți consulta aici.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail comunicare@work-finder.eu.

*** Despre International Work Finder

International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic. Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente.

Sidebar:
Suna