str. Islaz 37, Sector 1, București

Companiile din producție, agricultură și FMCG caută din nou personal din Asia

Recrutare forta de munca Asia

Comments: Niciun comentariu.

Pandemia de coronavirus a avut un cuvânt important de spus asupra economiei naționale. Efectele sale s-au resimțit în România inclusiv în domeniul resurselor umane, unde, potrivit statisticilor, importul de forță de muncă a scăzut, iar numărul angajaților sosiți din străinătate a fost oprit pentru o perioadă. Totuși, chiar și în aceste condiții, clienți importanți au apelat la serviciile noastre, iar echipa noastră a putut să îi ajute, plasând forță de muncă din Asia existentă deja în România.

Odată cu relaxarea măsurilor de distanțare socială, companiile care și-au reluat activitatea au ajuns la concluzia că personalul asiatic este în continuare soluția preferată, motivând că românii care s-au întors între timp în țară fie nu doresc să rămână aici pe termen lung, fie nu îndeplinesc criteriile de performanță și etică solicitate de angajatori.

Producția, agricultura și FMCG continuă să angajeze 

În contextul în care multe industrii au fost nevoite să-și închidă ușile, companiile care activează în industria agriculturii, a producției, a depozitelor și în FMCG au solicitat continuarea contractelor semnate cu International Work Finder, iar 20% dintre ele chiar au suplimentat numărul muncitorilor asiatici. Așadar, amânarea contractelor pentru o perioadă de câteva luni a ajuns la final, iar echipa noastră continuă recrutarea conform procedurilor deja cunoscute.

Ambasadele române din statele de unde recrutăm s-au redeschis, oferindu-ne posibilitatea de a ne organiza procesul de selecție și plasare a forței de muncă.

Prin urmare, dacă și firma ta se confruntă cu deficitul de personal, ai toate motivele să optezi pentru serviciile pe care ți le punem la dispoziție. Dincolo de personalul asiatic pe care îl avem deja la îndemână, te putem ajuta cu recrutarea resurselor umane din Asia, care vor sosi în România în aproximativ 3 luni. În plus, putem angaja personal asiatic în sistemul leasingului de personal, ajutându-te să depășești perioada actuală. Dacă ai o cerere specifică, sună-ne și vom găsi soluții flexibile.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@work-finder.eu sau la numărul de telefon 0741 100 179

***

Despre International Work Finder

International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic. Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente.

 

Sidebar:
Suna