str. Islaz 37, Sector 1, București

4 Flying, partener în misiunea International Work Finder

Recrutare forta de munca Asia

Comments: Niciun comentariu.

Un factor esențial care contribuie la evoluția oricărei afaceri sunt partenerii companiei. International Work Finder susține formarea parteneriatelor rezistente, de aceea alegem să colaborăm cu alte echipe, cu care avem valori comune, cele mai importante fiind respectul pentru oameni și dorința de a evolua. Pentru a reuși, avem alături parteneri de încredere, care cred în noi și în business-ul nostru, la fel cum și noi credem în ideile lor și în activitatea pe care o desfășoară.

Acum suntem și mai aproape de clienții noștri

Încă de la începutul activității, am fost ghidați de dorința de a ajuta firmele din România să găsească soluții la problema cu care se confruntă: deficitul de personal. De câțiva ani, aceasta a devenit o adevărată provocare la nivel național, cauzată de numărul foarte mare de români care părăsesc zilnic țara. În contrast cu această realitate, îmbucurător este faptul că România a devent un punct de interes pentru imigranții asiatici: în țara noastră, nivelul salarial este cu mult superior celui din statele asiatice de proveniență. Datorită respectului pentru muncă și a competențelor pe care aceștia le au în cele mai variate industrii, asiaticii reprezintă soluția pentru lipsa resursei umane din firmele românești.

Când am pornit la drum, acesta a fost unul dintre principalele obiective pe care ni le-am propus: să ajutăm angajatorii români să găsească „oamenii potriviți, la locurile potrivite” – cu alte cuvinte, acei muncitori asiatici responsabili și bine pregătiți, care răspund nevoilor business-ului lor și care contribuie în mod real la evoluția companiilor de pe piața națională. Aceștia activează în numeroase industrii: de la agricultură, la construcții; de la HoReCa, la industria SPA; de la producție, la sectorul auto. În prezent, multe companii cu renume din România au angajat deja personal asiatic.

4 Flying și deschiderea unor noi puncte de lucru

Rezultatele pe care le-am obținut până acum, dar și încrederea clienților ne-au determinat să ne extindem. În contextul în care nevoia de personal se resimte la nivelul întregii țări, și nu doar în capitală, am decis să deschidem noi puncte de lucru International Work Finder. Astfel, vom fi mai aproape de companiile care se confruntă cu deficitul de angajați și care au nevoie de sprijinul nostru. În același timp, extinderea punctelor de lucru va facilita comunicarea între membrii echipei IWF și companiile din întreaga țară. 

În onorarea întâlnirilor de business, care au loc în alte județe, ne bucurăm de sprijinul partenerului nostru, 4 Flying, care ne-a pus la dispoziție flota aeriană. Astfel, reușim să evităm traficul aglomerat și să respectăm orele de întâlnire stabilite cu clienții noștri. 

Cu ajutorul 4 Flying, deschiderea unor noi puncte de lucru în țară va fi mult mai ușoară. Echipa International Work Finder nu va fi doar firma de recrutare potrivită nevoilor business-ului tău, ci și firma de recrutare ai cărei profesioniști vor ajunge întotdeauna la timpul potrivit.

Dacă business-ul tău este localizat la 300 de km de București și vrei să ajungem la tine cât mai repede posibil, putem face asta! Sună și stabilește o întâlnire!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@work-finder.eu sau la numărul de telefon 0741 100 179

***

Despre International Work Finder

International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic. Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente.

 

 

 

 

Sidebar:
Suna